Tarihi Yarımada İstanbul Temalı Çikolata Kütüphanesi

755,00 TL
Seçenekler
İsme Özel (Kapaksız) İsme Özel Kapaklı (Ciltli) Standart (Ciltsiz)
Aynı Gün Kargo
Kargo Bedava
Kendinize ve sevdiklerinize hediye etmek isteyeceğiniz özel tasarım mini çikolata kütüphanesi. “Tarihi Yarımada İstanbul” konulu çikolata kütüphane, suriçinin tarihi ve turistik destinasyonlarını keşfedeceğiniz lezzetli bilgilerle dolu. Kitap ve çikolata tutkunları için yeni konseptimiz: “Tarihi Yarımada İstanbul” Özel konsept ve tasarımlarla hazırladığımız mini kitapları, eşsiz görsellerle süsledik ve kısa bilgilerle doldurup içine de çikolata sığdırdık. Tamamen el işçiliğiyle hazırlanmış ve %100 geri dönüşümlü bu hediye, işlem görmemiş naturel ahşap mini kütüphanesi ile estetik ve dekoratif bir sunum zevkine sahiptir. Hediye konusunda alışılmış kalıpların dışına çıkmak isteyenler için tasarlanmış bu özel ürün, içeriğindeki kısa bilgileri ve kaliteli çikolatası ile akıllarda kalıcı bir iz bırakacak. Çikolata ve kitap severlerin çok seveceği bu lezzetli kütüphaneyi kendinize ve sevdiklerinize hediye etmek isteyeceksiniz.

Ürün özellikleri:

• 11,5 x 19 x 4,5 cm ebatında köknar ağacından ahşap kütüphane – (1 adet)
  • Pelit Valonia marka sütlü napoliten çikolata (5 gr) – (30 adet)
  • İstanbul’un tarihi yarımadadaki özel mekanlarını gösteren kitap tasarımında çikolata ambalajı – (30 adet)
  • Özel tasarım çekmece kutu ambalajı – (1 adet)
  • Ürün içerisinde 150 gr taze çikolata bulunmaktadır.
  • Ürün toplam ağırlığı 470 gr.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tarihi Yarımada İstanbul Temalı Çikolata Kütüphanesi CK04 Tarihi Yarımada İstanbul Temalı Çikolata Kütüphanesi

Tavsiye Et