Hakkımızda

Doğal ahşap mini kitaplık içinde 30 adet kitap tasarımında çikolata kutusu ve içlerinde 30 adet çikolata bulunmaktadır. Her kitap içinde farklı bir alıntı yazmaktadır.

Özel konsept ve tasarımlarla hazırladığımız mini kitapları, eşsiz görsellerle süsledik ve kısa bilgilerle doldurup içine de çikolata sığdırdık. Tamamen el işçiliğiyle hazırlanmış ve %100 geri dönüşümlü bu hediye, işlem görmemiş naturel ahşap mini kütüphanesi ile estetik ve dekoratif bir sunum zevkine sahiptir.

Hediye konusunda alışılmış kalıpların dışına çıkmak isteyenler için tasarlanmış bu özel ürün, içeriğindeki kısa bilgileri ve kaliteli çikolatası ile akıllarda kalıcı bir iz bırakacak. Çikolata ve kitap severlerin çok seveceği bu lezzetli kütüphaneyi kendinize ve sevdiklerinize hediye etmek isteyeceksiniz.