Küçük Prens Temalı Çikolata Kütüphanesi

755,00 TL
Seçenekler
İsme Özel (Kapaksız) İsme Özel Kapaklı (Ciltli) Standart (Ciltsiz)
Aynı Gün Kargo
Kargo Bedava
İsme özel ürün seçerseniz ürünün üzerine yazılmasını istediğiniz ismi “Kutuya yazılacak isim” kısmında belirtebilirsiniz. İsme özel seçili olmayan siparişlerde isim dikkate alınmayacaktır.

Küçük Prens sevenlere özel yeni konseptimiz. İçinde Küçük Prens kitabından seçtiğimiz 30 farklı cümle bulunan bu özel ürünü isme özel kutu seçeneğiyle sipariş verebilirsiniz.

Özel konsept ve tasarımlarla hazırladığımız mini kitapları, eşsiz görsellerle süsledik ve kısa bilgilerle doldurup içine de çikolata sığdırdık. Tamamen el işçiliğiyle hazırlanmış ve %100 geri dönüşümlü bu hediye, işlem görmemiş naturel ahşap mini kütüphanesi ile estetik ve dekoratif bir sunum zevkine sahiptir. Hediye konusunda alışılmış kalıpların dışına çıkmak isteyenler için tasarlanmış bu özel ürün, içeriğindeki kısa bilgileri ve kaliteli çikolatası ile akıllarda kalıcı bir iz bırakacak. Çikolata ve kitap severlerin çok seveceği bu lezzetli kütüphaneyi kendinize ve sevdiklerinize hediye etmek isteyeceksiniz.

Ürün özellikleri:

• 11,5 x 19 x 4,5 cm ebatında köknar ağacından ahşap kütüphane – (1 adet)
  • Pelit Valonia marka sütlü napoliten çikolata (5 gr) – (30 adet)
  • Kitap tasarımında çikolata ambalajı – (30 adet)
  • İsme özel tasarım çekmece kutu ambalajı – (1 adet)
  • Ürün içerisinde 150 gr taze çikolata bulunmaktadır.
  • Ürün toplam ağırlığı 470 gr.
O kadar özenli ve güzel ki!
İsme özel ciltliyi ablama dg hediyesi olarak aldım, kendisi tam bir Küçük Prens aşığıdır. Doğumgününe daha biraz var ama görünce bayılacağına eminim. Yüreğinize emeğinize sağlık.
Öykü Gün | 07/11/2023
Kitap kurtlarina alınacak muhtesem hediye
çok şık ve orijinal bir hediye fikri bayildimmm
NAZLI GÖRGÜLÜ | 14/08/2023 | İsme Özel Kapaklı (Ciltli)
Kargo çok özenli paketlenmişti ve içerik harika!
Kargo ısıdan etkilenmemesi için termal bir poşetin içerisinde gönderilmişti. İnce bir detay ama çikolataların erimemesi için çok önemli bir konu. Kutuda hiçbir eziklik aşınma yoktu ve çok özenli paketlenmişti. Ben küçük prens temalı olan ürünü aldım ve çikolata paketlerinde seçilen alıntılar çok hoştu. İlgili herkese emekleri için teşekkür ederim.
O... Y... | 25/07/2023 | İsme Özel Kapaklı (Ciltli)
Emeğinize sağlık
Hızlı kargolanda ve 1 günde elime ulaştı. Hediye paketi yapılsın seçeneğini işaretlemiştim çok güzel paketlenmiş ve çokta güzel bir hediye oldu. Diğer sitelere göre uygun ve anlamlı, teşekkür ederim.
Enes Güneş | 14/07/2023 | İsme Özel Kapaklı (Ciltli)
Hediye Almıştım Çok Beğendiler
Ürünü bir öğretmenime almıştım. Çikolatası, konsepti, kargolaması, paketlemesi her şeyi harikaydı. Fakat ürün tasarımları geliştirilebilir. Karantina, yaralasar, güneşi söndürmem gerek gibi gençlik kitaplarıyla da uyarlanırsa sürekli alışveriş yapacağım bir yer olur.
D... Ö... | 12/05/2023 | İsme Özel (Kapaksız)
Tereddüt bile etmeyin
Emeğinize yüreğinize sağlık enfes bir ürün çikolatası çok kaliteli baskısı mükemmel vadedilen herşeyden daha fazlası beni madur etmediniz çok teşekkür ederim her kuruşu helal olsun
Aybuke Akyol | 08/05/2023 | İsme Özel Kapaklı (Ciltli)
Şahane
Cok orjinal Keyifli bi hediye Paketlemesi cok guzeldi Fiyatina gore urun kalitesi de cikolata lezzeti de şahane
Cigdem Ozhan | 04/05/2023 | Standart (Ciltsiz)
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Küçük Prens Temalı Çikolata Kütüphanesi CK17 Küçük Prens Temalı Çikolata Kütüphanesi

Tavsiye Et