Çikolata Kütüphanesi Özel Kutu (60 çikolata)

1.499,00 TL
1.399,00 TL
Seçenekler
İsme Özel Kapaklı (Ciltli)
Çok beğenilen Çikolata Kütüphanesi BÜYÜK ve ÖZEL KUTU seçeneğiyle...
Farklı iki ürünü birlikte ve aynı kutuda almak isteyenler için "Çikolata Kütüphanesi Özel" kutusunu hazırladık. Seçtiğiniz iki farklı tema (örn: Dünya Klasikleri ve Küçük Prens) aynı kutuda toplam 60 çikolata olarak sipariş verebilirsiniz.

Ürün özellikleri:
  • 15x25x4 cm ebatında ciltli özel taslama kutu içinde doğal ahşaptan kütüphane
  • Seçtiğiniz iki ürün temasından toplam 60 adet kitap çikolata (örn: Dünya Klasikleri 30, Küçük Prens 30)
  • Kutu içerisinde 60 adet Valonia napoliten taze çikolata bulunmaktadır. (300 gr.)
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çikolata Kütüphanesi Özel Kutu (60 çikolata) CKOZEL Çikolata Kütüphanesi Özel Kutu (60 çikolata)

Tavsiye Et